У Милешеву стигла конструкција Крста који ће бити постављен на врху Титеровац изнад манастира

Завршена је израда, обрада и хемијска заштита конструкције Часног Крста који ће бити постављен на врху Титеровац изнад манастира Милешеве. Конструкција је великим камионом допремљена до манастира и ту су је радници, на платоу у близини, машинама спустили на дрвене греде и након тога све делове склопили у једну целину.

Преосвећени Епископ милешевски г. Атанасије је дошао да обиђе и благослови рад и раднике па је имао прилику да буде сведоком труда и преданости послу свих који су укључени у реализацију овог богоугодног дела.

Након завршетка и склапања Крст ће остати ту на платоу док не буде дошао велики транспортни хеликоптер Војске Србије који ће га целог подићи на врх Титеровац где ће га радници учврстити на већ постављено и припремљено постоље. Након тога ће уследити завршни радови како би са тог узвишеног места сијао и украшавао целу околину, на радост и понос свих добронамерних људи нашег краја, а нарочито оних многобројних који су на разне начине допринели његовом постављању и уздизању.