Пријем код Епископа милешевског Атанасија

У недељу, 8. октобра 2017. године у послеподневним часовима, у епископској резиденцији у Пријепољу, Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије примио је драге госте који су били на ктиторској слави манастира Милешеве и слави Епархије милешевске.

Епископа су посетили г. Никола Селаковић, генерални секретар председника Р. Србије; г. Марко Николић, помоћник директора Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама; генерал у пензији г. Видосав Ковачевић, носилац ордена Св. Саве СПЦ за „уложени труд на регулисању верског живота у Војној академији и несебично залагање у васпитном раду са војним кадром, заснованом на темељима хришћанских вредности“; пуковник Саша Милутиновић, начелник Одељења за веру Војске Србије; председник Општине Пријепоље г. Драгољуб Зиндовић; председник Општине Прибој г. Лазар Рвовић; председник Општине Нова Варош г. Радосав Васиљевић, г. Мићо Роговић, начелник Безбедоносно–информативне агенције за западну Србију, као и г. Вељко Гудељ са супругом.

У срдачном разговору посебан акценат је стављен на унапређење духовног живота верујућег народа на простору Епархије милешевске, као и на поправљање економске ситуације у овом делу Рашке области што би помогло да се народ, а нарочито млади људи задрже на својим огњиштима и својим знањем и идејама дају допринос развоју овога краја.