Епископ Атанасије у радној посети ЦО Коловрат код Пријепоља

Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије је у четвртак 18. јуна 2020. године боравио у радној посети ЦО Коловрат код Пријепоља. Са старешином храма Светог Николаја Српског, јерејем Небојшом Јовановићем Епископ је обишао радове на уређењу црквене порте, који су у току.

Отац Небојша је поближе упознао Епископа са планом уређења црквене порте: најпре довршетак црквене ограде, затим уређење стаза око храма, нивелисање тeрена и припрема подлоге за изградњу парохијског дома. Сам парохијски дом чија градња би требало до краја године да почне је уједно и најзначајнији пројекат. Тренутно се ради пројектна документација, средства су углавном обезбеђена, припрема терена и подлоге је у току и ускоро би требало да крене и градња.

Епископ Атанасије је, као добар домаћин и узоран Архијереј, благословивши планиране радове уједно упутио и потребне смернице, савете и препоруке за будући рад на побољшању црквеног живота парохијана при овоме храму, на чему се старешина храма захвалио и пожелео Епископу дуг и миран живот и рад на челу Милешевске епархије.