Чланови Братства православне омладине Прибоја на пријему код Епископа Атанасија

У уторак, 17. јануара 2023. године, Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије у епархијском двору у Пријепољу примио је чланове Братства православне омладине Прибоја Свети деспот Стефан Лазаревић.

Пријему су присуствовали Архијерејски намесник прибојски протојереј-ставрофор Марко Папић и председник Управног одбора Братства јереј Ненад Тешић.

У срдачном разговору чланови су упознали Владику о недавно успешно завршеној Божићној хуманитарној акцији коју су са благословом Епископа Атанасија заједнички у дело спровели Црквена општина Прибој и Братство. У тој акцији преко 40 прибојских породица слабог материјалног стања добило је прехрамбено-хигијенске пакете помоћи у вредности од по 10.000 динара.

Изразивши задовољство, Владика је похвалио труд и активну укљученост омладине Прибоја у друштвеном и црквеном животу града на Лиму, и подстакао их на даљи рад.

У разговору је истакнуто да ће Братство поред рада на хуманитарном пољу, своје деловање наставити и на културно-просветном пољу кроз приређивање различитих трибина и предавања за младе, уз подсећање на успешно одржана предавања о депресији и анксиозности, јединству Цркве и великом Његошу.