Епископ Атанасије примио у посету Начелника општинске управе Општине Пријепоље

У суботу 3. априла 2021. године у Епархијском седишту у Пријепољу, Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије примио је у радну посету Начелника општинске управе Општине Пријепоље г. Миодрага Ћубића.

Сусрет је одржан у срдачној и пријатељској атмосфери и показао се као изузетно оправдан с обзиром да су и Епископова и Начелникова улога пре свега у служењу народу па је тако било потребно сагледати могућности сарадње на унапређењу живота и рада становника нашег града.

Епископ Атанасије је господину Ћубићу честитао на скорашњем избору за Начелника oпштинске управе, похвалио његов досадашњи рад и пожелео да и даље успешно обавља своју дужност на добробит свих наших суграђана.

Саговорници су се дотакли неких општих тема и питања из области културе, просвете и других које се тичу живота на простору општине Пријепоље. У разговору је неизоставно поменут и велики јубилеј манастира Милешеве, 800 година постојања, па је у оквиру тога договорено да се одржи још сличних састанака како би се тај значајни јубилеј достојно обележио без обзира на тренутну пандемију која успорава и кочи све сегменте људског рада.

Након размене ставова и искустава у области унапређења живота и рада Пријепољаца договорено је да се до следећег сличног сусрета сагледају све могућности заједничког деловања у славу Божију а на добробит свих добронамерних људи нашег краја.