Епископ Атанасије у пастирској посети храму Светог Николаја Српског у Коловрату

У среду 13. септембра 2023. године Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије обишао је, у оквиру својих редовних пастирских посета, храм Светог Николаја Српског у Коловрату код Пријепоља.

У порти храма Преосвећеног Епископа Атанасија су дочекали старешина храма протојереј Небојша Јовановић и чланови црквеног одбора. Након обиласка храма владика је имао прилику да са домаћинима обиђе и порту у којој су у току обимни радови на уређењу парохијског дома. Старешина храма је упознао Епископа са тренутним стањем радова, и о будућим пословима који тек предстоје. Радови су обимни али уз добро извођење као и добру координацију свих учесника и извођача све тече предвиђеном динамиком.

Владика је имао прилику да накратко поразговара и са неким од радника који су ангажовани на радовима, благословио их и пожелео добар и успешан наставак рада.

Сагледавши целокупно стање Преосвећени је исказао своје велико задовољство ангажованошћу пароха и чланова црквеног одбора, похвалио њихову преданост послу и пожелео да радови и у наставку теку добрим током те да се у што скоријој будућности опет састану поводом завршетка радова и освећења новог парохијског дома.