Министарка привреде посетила манастире Бању и Милешеву

Министарка привреде Републике Србије гђа Анђелка Атанасковић, била је у посети општинама Прибој и Пријепоље, 7. и 8. маја 2021. године. Са њом су у делегацији били и саветница Нермина Љубовић, начелник Одељења за инвестиције Бранислав Пејчић, начелник Одељења и директорка Регионалне привредне коморе Ужице Ана Лапчевић.

Са руководством двеју општина делегација Министарства привреде посетила је неколико компанија које послују у Прибоју и Пријепољу, и у разговору са предузетницима министарка је  поручила да је подршка Министарства привреде усмерена на унапређење пословне инфраструктуре и развој предузетништва како би се помогло привредницима да даље шире посао и запошљавају нову радну снагу.

У оквиру планираних активности, министарка Атанасковић је посетила и древне светиње Епархије милешевске, манастире Бању и Милешеву, где је била дочекана од стране Његовог Преосвештенства Епископа милешевског г. Атанасија.

У срдачном разговору Епископ и министарка су сагледали могућности сарадње ради унапређења привредног окружења у Општини Пријепоље на добробит привреде, грађана и Цркве.