Нови директор Туристичке организације Пријепоље посетио Епископа Атанасија

У уторак 20. јуна 2023. године у Епархијском двору у Пријепољу Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије угостио је новог директора Туристичке организације Пријепоље г. Петра Васиљевића.

У срдачном разговору Епископ и директор су истакли како обе институције имају важну улогу у промоцији и представљању нашег града, и његових потенцијала те су пред саговорницима биле многе заједничке теме и будући пројекти које би требало реализовати.

Обострано је констатовано да је досадашња сарадња била на задовољавајућем нивоу али и да има још увек доста могућности за њено проширење и побољшање. Најважније је то да постоји обострана заинтересованост и жеља за заједничким радом па у будућности реализација послова и пројеката неће зависити ни од Епархије нити од Туристичке организације.

Епископ Атанасије се захвалио г. Васиљевићу на посети, пожелео успешан будући рад на новој дужности и на растанку благословио њега и његове сараднике уз жељу да оваквих и сличних сусрета буде што више и што чешће како би се на најбољи начин урадило све што буде потребно на добробит свих житеља, а нарочито верног народа, нашег града и Епархије милешевске.